MUĞLA / FETHİYE - Gülşen Gökçe Spor Lisesi

Etiket Sonuçları: spor lisesi

May

1. Fethiye Gülşen Gökçe Spor Lisesi 19 Mayıs Geçlik ve Spor Haftası Plaj Voleybolu ve Bocce Tunuvası
Katılan tüm okullarımıza teşekkür ediyoruz.
Fatih Anadolu Lisesi, Üzümlü Borsa İstanbul Anadolu Lisesi, Melsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi, Belediye Fen Lisesi,

May

FETHİYE SPOR LİSESİ SPOR KULÜBÜ KURULDU.

MASA TENİSİ ve ATLETİZM branşları ile faaliyete başlayan kulübümüz önümüzdeki sene voleyvol ve futbolda faaliyet gösterecektir.

Gençlik Merkezi ile Beraber Tlos Antik Kenti Gezimiz

May

İdareci ve Öğretmenlerimiz seydikemer de bulunan ortaokulları ziyaret ederek okulumuzu tanıttılar.

Voleybol Kız Takımımız

Okul Sporları Okçuluk Genç A Kızlar İl Şampiyonu Ecrin ÖZGÜNEY

May

Fethiyespor Profesyonel futbolcusu Rıdvan TÜRKER okulumuzu ziyaret etti.

Atletizm Takımımız İL 2.

Oryantiring Takımımız İl Müsabakalarında

May

KORHAN KOZLUK TÜRKİYE' nin EN GÜÇLÜSÜ YARIŞLARINDA TÜRKİYE 6.

May

KIZ FUTSAL TAKIMIMIZ İLÇEMİZİ TEMSİL EDİYOR.

3x3 Basketbol Takımımız İl Müsabakalarında

May

100. Yıl Etkinlikleri kapsamında okulumuz bünyesinde Ortaokul futbol ve Lise Basketbol turnuvaları tamamlandı. Katılan tüm okullarımıza teşekkür ediyoruz.

May

YELKEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA ÖĞRENCİMİZ YAĞMUR KARABULUT JUNIOR 3 OLMUŞTUR TEBRİKLER

Ağu

Gülşen Gökçe Spor Lİsesi EKİM 2023 Döenemi Ek YErleştirm Sınav Takvimi açıklandı

Sınav İin ön kayıtlar 23 Ekim 2023 tarihlerinde yapılabilecek.

Ağu

Okulumuz 9. ve 10. sınıflarına ek yerleştirme sınavı ile öğrenci alımı sınav klavuzu yayınlandı. 23 Ekim Pazartesi günü klavuzda belirtilen açıklamalar doğrultusunda yapılacak sınavla okulumuza öğrenci alımı yapılacaktır.

YETENEK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

ORTAÖĞRETİM BAŞARI PUANI EKLENMİŞ HALDE KAZANAN ÖĞRENCİLER LİSTESİ BELLİ OLDU

Haz

Fethiye Gülşen Gökçe Spor Lisesi TEMMUZ 2023 Özel Yetenek Sınavında uygulanacak olan Koordinasyon Parkuru Videosu

May

Fethiye ve çevre ilçelerimizdeki tüm ortaokullarda öğrenim gören öğrencilere Gülşen Gökçe Spor Lisesini ve kullandığı spor tesislerini tanıtmak ve Sporcu gençlerimize sporla dolu güzel bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla hazırlanan spor şenliği 10-12 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekeştirildi.

RİTİM SINAVI VİDEOLARI İÇİN LİNKTE SUNULMUŞTUR.

Haz

Fethiye Gülşen Gökçe Spor Lisesi Okul Tanıtım Videosu