MUĞLA / FETHİYE - Gülşen Gökçe Spor Lisesi

TEMMUZ 2023 ÖZEL YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALIMI DUYURUSU

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZUN 9. SINIF 60 ÖĞRENCİ KONTENJANI İÇİN

ÖZEL YETENEK SINAVI TAKVİMİ DUYURUSU

2023– 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI ÖN KAYITLARI İÇİN GEREKLİ BELGELER

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı sonu itibari ile Ortaokul ve İmam-Hatip ortaokulunun 8. Sınıfını bitiren öğrenciler.

1. NÜFUS CÜZDAN ÖRNEĞİ VEYA FOTOKOPİSİ ( FOTOĞRAFLI NÜFUS CÜZDANI İLE BİRLİKTE

2. İKİ ADET VESİKALIK FOTOĞRA

3. SAĞLIK RAPORU :BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YAPMASINA ENGEL HALİ BULUNMADIĞINI BELİRTEN VE KARDİYOLOJİK AÇIDAN SPOR YAPMASINA ENGEL OLMADIĞINA DAİR İBARENİN BULUNDUĞU SAĞLIK RAPORU ( AİLE HEKİMLERİNDEN ALINABİLİR.

4. Ortaöğretim Başarı Puanını (OBP) Gösteren Belge (6.7.8. sınıfın başarı ortalaması) Mezun Olduğu Ortaokuldan alınacak.

1. SPORCU ÖZGEÇMİŞİ BELGESİ (İlgili Federasyondan veya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Islak İmzalı OlarakAlınacaktır )

----------- -------- -----------------------

1. SINAVA GİRİŞ İÇİN DİLEKÇE ( Okulda Veli Tarafından Doldurulacak)

2. SAĞLIK DURUMU BEYAN FORMU( Okulda Veli TarafındanDoldurulacak)

3. SINAVA GİRİŞ BELGESİ Başvuru tamalandığında, Spor Lisesi tarafından verilecektir.)

4. OKULUMUZA BAŞVURU YAPACAK OLAN ÖĞRENCİ ADAYLARI, 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONU İTİBARİ İLE ORTAOKUL VEYA İMAM HATİP ORTAOKULU 8. SINIFINI BİTİRMİŞ OLMALIDIR,

11) Başvurular öğrenci velisi yada yasal vasisi tarafından öğrenci ile birlikte okulumuzda yapılacaktır.

27-06-2023

Yayın: 27.06.2023 - Güncelleme: 27.06.2023 12:06 - Görüntülenme: 596